Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar av ron

Jag drömde om livet
Att det skulle vara jättestort
Att det skulle vara magiskt
Att det skulle gå lagom jättefort
Hur jag skulle dansa igenom det
Jag drömde om det innan jag ens fått det mig givet
Jag dansar ändå med facit i hand
Barfota på glasskärvor ibland
Men oftast i de käckaste av dansarens skor
Där i ben och fötter
Livsglädjen bor
Jag dansar genom sömnlösa nätter
I stillsam vals
Jag dansar i nära samtal
Fast vi för oss nästa inte alls
Jag dansar in hoppet
Och dansar av ron
Här i den djupaste innersta tron




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-01 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke