Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att dikta är inte lätt- men skriva går bra, Vårmånad


Jag måste få skriva ..mer än gärna


Jag skriver mer än gärna, ja jag måste ju få skriva.
Att skriva om det som sker är väl vår plikt.
Att skriva om det som sker som om det vore en dikt.
Att dikta är inte så lätt- men många klarar det perfekt.
Många här inne på *Poeter*, är verkligen Poeter.

Jag skriver mer än gärna, men gärna utan försköning.
Eländet jag sett och hårdheten har lärt mig att vara
både varm och kall.
Kall av rädsla och osynlig av skräck.

Varm av kärlek, och eländig av sorg.

Jaa jag skriver mer än gärna
Att skriva om livet i denna svarta värld,
Det är ju inte ok, ja du vet nog vad jag tycker.

Jag skriver mer än gärna och nu är denna natten här,
Natten då monster kan dyka upp för den som vill ha en rysare som sällskap,
Natten kan också vara en innerlig vila från stress och måsten.
Önskar er en fin 1 Mars, ja vårmånaden är kommen!

Text och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-01 00:37



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack vänner för uppmärksamheten av texten, den berättar ju om glädje o annat. LIVET kallas det ju också för och som man kan skriva såå mycket om!
2023-03-01

  Thylacine
Ja, världen är verkligen svart
men mångt och mycket är ändå svindlande vackert och fint och må mitt i allt beundras.
Mycket bra text!
2023-03-01

    Sefarge VIP
Att skriva mer än gärna
Kan vara granne med
att skriva hellre än bra
Och bara stjäla andras
Tid med ordgeggamoja
av billigaste karaktär
Men vem bestämmer
att läsa det.Du o jag?
;)

2023-03-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Önskar er en fin 1 Mars, ja vårmånaden är kommen!"
Jag önskar dig detsamma en glad skrivande vår/Diana.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet