Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 april 2021


Betahanen

Betahanen betar hagen,
tuggar i sig feminina strån.

Följer svullen Satan
ut på gatan mot sitt livets rån.

Där skärs hans hals
där dansar hon sin offervals

och med döden göder hon den svarta säng
där benen särar på sitt mete.

Här lockar hon den vilsna själ
och hanar ut på bete.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-03-01 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP