Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Jag skulle skriva dikt idag
och skriva på min bok,
men vaknade mitt i natten
som ett socialt vrak på
botten av en uttorkad sjö

Jag skulle fånga dagen
och njuta av stunden,
men vaknade mitt i natten
som ett vissnande löv i
det djupaste mörker av tomhet




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-01 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist