Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 februari 2023


Se sanningen

Se sanningen
och slipa ned egostatyn
ett medvetet ögonblick i taget,

tills det omedvetna jaget
inte ens är ett minne blott.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-03-01 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP