Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livets dans

Sorgen och glädjen 

Ser dem båda var dag

Sida vid sida de går

Likt ett strävsamt gammalt par

Ibland leder sorgen glädjen 

Andra gånger är det glädjen som går först

Hur det än förhåller sig 

Så existerar de bäst tillsammans 

I en vardagsdans

Full av outtalade komplicerade turer

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-06 06:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om livets ljus och mörker, glädje och sorg.
2023-03-06

  Solstrale VIP
Fint!
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP