Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassen löst!

- Kontoristen stack med vår kassa
men vilket konto skulle det passa
att notera det på?
- Det blir nog allra bäst då
som löpande utgifter det klassa...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-01 23:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Rätt så moral-upplyftande skrivet!
Att leva med och i förskingringen
som förskingrare kanske
ändå ej det mest
stabila i till
-varon är?
;)
2023-03-02

  lodjuret/seglare VIP
När en till skogs sticker väl,
till det skall finnas nog skäl,
en någon kan ha där å göre,
ta sin trakt'or dit o köre,
i en sådan sits tid ha ihjäl...
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt