Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väx!

jag älskar att se när saker växer

välkommen våren
har’u läkt mina sår än

finns det växter som går än
som går och som slår en
med insekter och insikter i klorofyllan

styv i korken, snabb i käften
fast i roten
i myllan




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-02 12:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
En text som spritter och lever precis som våren!
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP