Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicksbild


Ännu

 

I min trädgård

ser jag gräset blottas

ett täcke av snö smälter

i rabatten vaknar blommor till liv

himlen är blå

skatorna spanar   då

grusiga steg vandrar förbi

som siluetter i fjärran

hör vindspel någonstans där borta

där jag inte ser

kisar i solen som värmer kind

ser kala buskar röra sig i vinden

vinkar adjö till vintern

tacksamma att få uppleva

ännu en vår 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-02 14:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förnimmer en ödmjuk tacksamhet över att ännu en vår är given.
2023-03-03

  MaLo VIP
Fint fångad ögonblicksbild.
Allt vackert som ligger framför oss.
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP