Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritisk massa

Gud välsigne den mun
den mun som inte håller käft
när hållen käft är önskvärd
fria ord blir burfåglar,
makten håller andan.

Gud välsigne den hand
den hand som envist rör sig
pennor finner sig en väg
bläck flyter med hjärtslagen,
makten håller andan.

Gud välsigne de grå, de små.
Makten håller andan.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-02 19:58



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Rätt rutet. Nåja, kanske inte precis rutet, men rätt tänkt.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP