Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej bara hörsägen!

Äldre man fått hörapparat...
Har han berättat om det kavat...
Nej då inte alls
skrek han för full hals...
Ändrat testamentets format!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-02 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt