Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mest levande av danser

Oavbrutet
Men ibland ohört
Dånar den där inuti
Den musik
Den takt
Den rytm
Som är min egen symfoni
Som är pulsens
Hjärtslagens
Hoppets
Drömmarnas
Leende melodi
Å så som jag längtar
Å så som jag gläds
När den i värdsliga tystnader
Så starkt och mäktigt framträder
För det är inte en viskning
Inte en susning som spelar förbi
Nej med slamrande cymbaler
Ljuder livets melodi
Och vi har valet
Vi har möjligheten
Vi har chansen
Att till den melodin
Bjuda på den mest levande av danser




Bunden vers (Rim) av tomfolke
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-02 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke