Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta aldrig lägga av att låta bli

Sluta aldrig
Våga hoppas
Tro
Känna tillförsikt
Och oro
Ligga vaken halva natten
Med tankar som bara går
Berätta stolt om dina framsteg
Och lika kraftfullt om dina sår
Sluta aldrig stampa
Med fötterna så bestämt
Eller visa med hela kroppen
Vilka tankar du har känt
Tillåt dig vara modig
Våga vara rädd
Och våga inte sluta
Våga vara skillnad
När kaoset råder utanför
Våga vara stilla
När kaoset bubblar inuti
Sluta aldrig
Lägga av
Att låta bli
Tro på möjligheten
Skratta från din själv
Tro gott om alla andra
Tro att de vill dig väl
Dröm
Stort och hoppfullt
Energiskt och intensivt
Och längta
Ja längta
Tills tid och rum tar slut




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-03 00:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
dubbelbottnat "låta bli" - det gängse sitter illa, under det klingar ett positivt
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke