Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägledande, Omledande, Livet

Här är det
Vägledande
Omledande
Avledande
Omvälvande
Invecklade
Skälvande
Växande
Älskade
Skrämmande
Omladdade
Avskalade
Det som du fått
Det som dig blivit givet
Somliga kallar det för livet




Fri vers av tomfolke
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-03 13:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en tilläggskommentar - rent visuellt är texten livets dna
2023-03-04

  Minkki VIP
av någon anledning skulle jag strukit sista strofen - ända fram till den är rimmen intressant naturliga, man glider över dem, men den sista stoppar allt. hm.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke