Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karantän



Ett negativt flöde
i atmosfärens dimensioner
där orsaken är främmande
mellan organiska kontakter
Osynlig tid
Destruktiva områden
Öppen kommunikation
med tredje part
där social isolering
är påtvingad




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-03 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP