Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvartalsrapport

Att åldras inte någon vill
men även det hör livet till,
även om det lätt glöms bort.
De friska tänker sällan på
de sjukas önskan om att få
ett liv som inte blir för kort.

Jag ser de gamla varje dag.
Ålderdom gör kroppen svag
men längtan är av annan sort.
De vill finnas en stund till
här på jorden, allt de vill
är leva var kvartalsrapport.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-03 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP