Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt overload


du gråter inte
aldrig när någon ser på

aldrig inför andra
inte aldrig någongång

och någonstans därinne
finns en brunn helt utan botten

bara djup utav salt
ytan kan man aldrig nå




Fri vers av MariL VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-03 21:29



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ytan är ilska, utåtriktat...
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP