Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Frukthumör

Om man slår sig själv i ansiktet

med en citron

Blir man sur då?




Fri vers av PFJS
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-03-03 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS