Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir den påtagligt tung

Ibland blir den påtagligt tung
Tystnaden
Stillheten
Den som annars själen bär
Blir till nåt som tynger
Tär
Sårar
Ja, kanske just själen fårar
När drömt och längtat far sin kos
När hoppat
Eller väntat
Uteblir
Då står jag där i tystnaden
Och det river i mitt bröst
Då känns det
Ensamt
På ett sätt
Som bara skapar obehag




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-04 00:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ibland uteblir "hoppat/väntat" inte, vi bara vågar inte se det stå framför oss, känna igen det - klart att det river ...
än en gång en välfångad situation, värd många fler än tiotalet läsningar
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke