Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krig inom Vilka fortsätter att lägga bränsle på detta krig och låter denna destruktiva eld flyga över vårt land!


Inbördeskrig

Är det våldsspelen på internet som är föredöme för att få
spela med i detta skådespel!
Är vårt land utvalt att få vara skådeplatsen.
Vilka vara naiva och öppnade sina hjärtan?

Vilket ansvar har då de som köper narkotikan för att förlusta
sig och göder detta förödande krig och ser till att elden fortsätter att
brinna.

Var finns de som måste släcka denna farsot?
Gränsvakterna, poliserna, militärerna statsmännen?

Det kommer att bli sämre innan det blir bättre sägs det
i TV rutan? Tomma ord ekar medan handlingen är
förlamad!

Katt och råtta lek-när kamerorna sätts upp flyttar man
verksamheten utom kontroll!

Ser ut som stamkrig eller maffians framfart!

Där sitter de tre aporna och håller för ögonen, öronen och munnen!
Är det vi som åser detta förödande drama som om det inte gällde
vårt liv vårt land!
VÅR FRIHET!









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-04 08:02



Bookmark and Share


    lydriket
Som vanligt mycket sanning i din text vittnande om oindoktrinerad medvetenhet och god iakttagelseförmåga.

De ställer grupp mot grupp, de ställer kön mot kön, de ställer kultur mot kultur, de ställer myndigheter mot folket, de ställer public service mot folket, de saboterar vår energiproduktion, de saboterar vår matproduktion, de saboterar våra transporter, de saboterar vår valuta, de saboterar vår utbildning, de saboterar våra gränser, de saboterar vårt försvar, de saboterar vår demokrati.

Ja, de saboterar allt som gör vår nation stark, människor fria samt allt som hindrar dem i deras strävan efter total global makt.
2023-03-06

  WyS VIP
Inbördes betyder inre krig på allmänna platser.
Det skjuts och sprängs på öppna gator och på allmänna platser där människors trygghet är hotad och rädslan ökar!
Vad skulle du kalla det som sker?
2023-03-04

    Tidsljus
Överdramatiskt. Blir pinsamt.
Inbördeskrig? Vad kallar då riktiga inbördeskrig som det i Zaire och fd Jugoslavien.

Nej det kriget är i ert huvud.
Sverigedemonokratin skiner igenom.
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP