Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naggad i kanten

Kanske är det på samma sätt 

Att ibland tvivla på sitt eget värde 

Som det är med gamla porslinsfigurer

De man behåller fast de är kantstötta 

Att det kan vara värdefullt trots det 

 

Men tvivlet blir ibland större 

Än vetskapen om att jag är någon 

För att alltid vara lite naggad i kanten 

Skapar ärr på hjärta och själ 

Som kan döljas vid en snabb överblick 

Men de finns dock där i djupet

Och skaver på självkänslan 

 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-08 06:46



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämt och berörande ord
2023-03-12

  Solstrale VIP
Starkt och stort att avklä hur själen och jaget kämpar med omvärlden! Bra!
2023-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och tankeväckande.
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP