Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylande Månskens Själ

Liv under månljuset där
jag hör ditt skri
ljuvligt och väl

Så stillsam
och vacker du är
ylande månskens själ

Det är toner
det är magi
jag blir som bunden

Du är vild
Du är alpha
Du är varghunden!




Bunden vers (Rim) av TheSoulmancer
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-04 22:52



Bookmark and Share


  Cugel VIP
This was a feral one!
2023-03-18

  Ninananonia VIP
Fint så!
2023-03-09

    Kämpendahl
Hedniskt och vackert.
Primalt.
Skriet från vildmarken.
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer