Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Just där jag står

Den varma solen smälter

dåtidens spår,

borta är snökanterna

som reste sig upp

och med sina former

behöll mina sår.

Värmen är nu

verklig

just där jag står.




Fri vers av PFJS
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-03-05 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS