Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighuset

Vid hemlighuset
böljade ett hav
av blå lupiner

Dolt kantarellguld
djupgömt i gräset

Det vi fann
först innan avfärd
mot livet
annorstädes




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-05 16:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hemlighusromantik nedtecknad med barndomsminne i färskt förvar, kantarellen söka/finna-lyckan, blomsterglädje i lupinens invasiva framryckning… och avslutet först innan är klockrent överräckande till läsarjagets egen minnesbank… vad har var och en att hämta från barndomens minnesskafferi? Utsökt bra!
2023-03-08

  BenGust VIP
Dolt, hemligt och djupgömt bland
ett hav av lupiner. Mustig och snygg text.
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP