Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag fyller 50


Tack pappan mamman för livet som ger mig
Tack barnen för livet som jag begriper mer
Tack vänner för värmen
Tack kärleken allt värt
Tack det förflutna, tack nuet
Tack det jag har vunnit, tack det jag har förlorat
Allt i allt, som levt, gör mig själv till den jag är idag
Tack åren som jag haft
Efter 50
Jag tror fortfarande
Tror på vänlighet, tror på kärlek, tror på mig själv
Frihet, beslutsamhet och mod




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-05 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP