Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Per Lagerkvist skrev en gång ”ångest är min arvedel”! Jag skriver……..


Ångestens spindelnät

 

 

Psyket med sitt hemliga spel

sitt egna språk och regler.

Drar mig till sig

rädd fastna i psykets spindelväv.

Känna mig fångad som en fluga

i ett nät.

 

Måste få bort tankarna

som allt mer drar in mig

i en återvändsgränd.

En mörk värld utan en ljusning

i sikte bara en vandring fylld av ångest.

 

Ser ingen framtid

tiden går

men jag får inte vara med.

Bara detta psykisk tillstånd

psykologen skriver ut

mer psykofarmaka.

 

Men jag är fast i mitt spindelnät

i mitt mörker

i slutet av en återvändsgränd.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-05 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP