Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gumman


In i märgen


När det våras bland bergen
då fyller jag år
det känns in i märgen
att åren de går
________________________

Vårens vindar är ej ljumma
slå försiktigt nu på trumma
mina ögon är så skumma
ty nu har jag blivit gumma
_____________________________

Jag känner i märgen
att tiden är knapp
åren har långsamt
mig hunnit ikapp
_____________________________

Blås trumpet
och slå på trumma
underskatta ej en gumma
mina ben är inte krumma

Björkarna omkring står stumma




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP