Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

 

Kärlek och vänskap

skapar ett stort Vi

utan att förminska jagen

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2023-03-06 09:19



Bookmark and Share


  Niliboy
Så är det Marita! Tjusigt värre!
2023-03-08

  Eva Langrath VIP
Stort innehåll med få ord.
2023-03-07

  Susen VIP
Att växa tillsammans. Så fint med få ord
2023-03-07

  Annaemi VIP
Precis så är det, fin!
2023-03-07

  Anya VIP
Att välja rätt umgänge är viktigt, tänker jag när jag läser.
2023-03-07

  Margit Grell
Fint och klokt budskap!
2023-03-07

    Lena Staaf VIP
Enkelt men stort. Att växa innerligt tillsammans med någon/några.
2023-03-07

  MaLo VIP
Det är en ynnest att få vara Vi med någon och ändå ha sin egen plattform.
Fint fångat.
2023-03-07

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om den kraft kärlek
och vänskap kan frigöra.
2023-03-06

  Ninananonia VIP
Klokord att spara!
2023-03-06

  Maria Sundelin VIP
Så bra beskrivet
Kramar
2023-03-06

  Sparvögat VIP
Ett underbart Vi vilar i orden…
2023-03-06

  Kajan VIP
Frihet i kärlek beskriven med få välvalda ord; det ska vara en möjlighet, inte en begränsning.
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP