Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär-lek och ej smä-lek


Uti äl-skogen intet nytt?



-Jaa du vill älska

Men vill du bli
Älskad?

och kan du förmå
dig själv till det du
verkligen är värd

Det är ju egentligen
samma sak

Men bara från andra
sidan sett

Jaa så konstigt att
Man alltid skall se
det från ena sida

När det alltid är de
två sidor som gäller

Uti kärleken som blir
till ett- eller vad?









Prosa av Sefarge VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-06 09:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kärlek är svårt. Den där ömsesidigheten.
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP