Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komfort

Reser genom livet

Dagarna  försvinner bort

Regnet slår mot tågets fönster

Ett bagage med

Liten vikt

Bara nyfikenhet packat ned

Låt istället komfort

Bjuda på behaglig resa

 I kupen sitter folk 

Läser böcker det är stilla

Nu finns det  ingen 

Återvändo

Allt ligger framför

I spåren

Kurvorna är tvära

Svängande

Tåget rusar  på

Kommer  äntligen  fram  

Till  turkosa havet

Där väntar båten

Ta dig till öars  vackra djup

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-06 10:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
jag följer den här resan till turkosa havet..
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP