Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger aldrig upp

När gråa väggen

Möter dig

Vad göra

Allt står stilla

Kommer inte genom

Plötsligt

Sköljer vattnet in

Stoppar 

Presis vid dörrens kant

Ett tecken på

Vik undan

Var inte rädd

Allt ordnar sig

Gråheten spränger

Gränser

Öppnar upp 

Mot något fint

Ge inte upp

Ge bara tid

 Blomstra ut

Finna dina egna  mål

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-06 10:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vacker är din dikt, fylld av mod och förhoppningar! "Ge inte upp. Ge bara tid". Skall skriva upp dina ord på min ägg. Tack! Och ha det så gott!
2023-03-07

  Ninananonia VIP
Känns bra just nu och just idag!
2023-03-06

  alicja lappalainen VIP
uppmuntrande ,tröstande ord..
2023-03-06

  Solstrale VIP
En fin uppmaning att öppna upp skrivet med säker hand, värd att spara!
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP