Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FORTSÄTTA

Jag fortsätter skriva om omöjligheten,
om "Gud" och om allt som jag inte förstår.
Jag fortsätter svälja den beska förtreten
att bli en som skriver men inte förmår.

Jag fortsätter skriva, kontinuiteten,
kan ge mig en bild eller ny metafor
och bli som en tillfällig tröst för poeten.
"Gud" är som allt detta jag inte förstår!

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-06 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP