Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A GREAT CAT!

Jag sprider "fur" i vår lya...
Då slipper du möbler förnya...
Dina "furniture"!
Hör upp nu! På mig hör...
Visst gör sig "fur" bra till din rya!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-06 16:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tord har berätta för mig låtit, att katten kunde väl ha gråtit, då den hem till just honom kom, där det luktade av pastej o rom, den ej skulle ha åka fått, samman med hans fru och smått, till framtiden han dock längta kan, då egen kattmat satts fram då hann.
2023-03-10

  Gunwale VIP
Naturmaterial!
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt