Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou, en text i trefjärdedelstakt.


EN DANS DÄR BORTA PÅ VÄGEN ...I TREFJÄRDEDELSTAKT

 

Se när vi dansar runt där borta på vägen
när även månen blir till vår vän
om nu detta skulle vara en dröm
vill jag verkligen inte vakna än

nej för här visas blott vår kärlek
till såväl dans som underbar sång
tänk att få känna all denna lycka
hoppas att natten den blir mycket lång

ja att få leva där i min dröm
känns just nu som om allt jag vill
ja just här och nu i denna stund
är min enda önska att tiden står still

jag vill visa dig min stora vördnad
när jag nu håller så ömt din hand
när jag för dig ut där i dansen
för en sista vals i vår sagas land

 Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-06 16:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Till dragspel förstås
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP