Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄLT #9 B : Efter Repet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ville kolla vidare på Vasaloppet denna kalla måndag. Kom inte ens till Mångsbodarna igår. Men nu har svt redan plockat bort hela sändningen?! Finfina fragment återstår iofs : den svenska segerspurten, samt sköna livsöden fångade av folk, vissa som genomfarit många år bland de 99 rundorna, hon som tog revansch efter sammandrabbning med älg, en drös nykomlingar som klarade sig förbi repet...

 

...jag skulle knappast ha gått i mål ens om man haft en vecka på sig - särskilt inte om loppet skett hemma vid skärmen?! Däremot blir det små vasalopp på jobbet varje morgon, nu i veckan som prognosen är tänkt för Göteborg. Fantastiskt jäkla kyligt, nedåt tio minus. Får se vad solen hinner smälta av snön. Då kan jag äntligen kika klart på julkalendern med gott samvete.

 

fotnot : med diverse halvgalet skrattande och isgråtande smileys osynligt insprängda i texten

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 17:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Med detta läsvärda kåseri avslöjar du effektivt svenssons teveberoende, och den panik vi därför lätt drabbbas av över att kanske ha missat något.
2023-03-07

  Gunwale VIP
Jaså du ligger 3 månader efter - julkalendern - och blivit bestulen på halva(?) Vasaloppet? Själv såg jag bara ytterst lite av båda, men jag hade idag, liksom du väl får imorgon, slitjobb i snön: barnvagnshjulen vägrade och 4-åringen var trött i de långa uppförsbackarna…
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP