Aja, ibland blir det inte som man har tänkt sig.. 
Ändrad efter JML.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aja, ibland blir det inte som man har tänkt sig.. 
Ändrad efter JML.




Mammas kärlek

Jag går bredvid dig bort.
Från allt som störde.
Nu är det bara vi två.
Våra händer snuddar vid varandra och en värme sprider sig snabbt i mitt blod. Värmen av hud som möter hud hinner knappt värma mig innan jag flyttat min hand mot fickan.

Du tittar på mig och jag ser att du ler.
Jag bläddrar runt bland alla tankarna.

Var det detta mamma kallade kärlek?

Jag känner något i fickan.
Det är nog din hand.

Nu är det min tur att titta på dig.
När du tittar tillbaka på mig slår jag snabbt ner blicken på mina blåa skor.
Det enda jag ser under hela vägen hem är mina skor.
Fast när vi kommer fram har ett leende spridit sig över mitt ansikte.
Det är så lätt.
Men ändå så svårt

Det var nog det här, mamma kallade kärlek.

 




Fri vers av inspiration.
Läst 951 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-11 22:44



Bookmark and Share


  Paraply
Så bra den här var. Speciell. Underbar. Och vacker på nåt sätt.
M:s kärlek ska man ju inte kasta bort, även om man alltid litar på att den finns där.
/p.
2006-08-27

  Jer
En vacker kärlekshyllning. Vad säger mamma idag?

Förresten, vet du att tonårsförälskelse heter "puppy love" på engelska? Donny Osmond skrev en låt med samma namn i 1972 . Fint.
2006-08-24

  Freya
L o v e l i !

Jättevackert!!

Nej, jag vet inte vad jag ska säga, bara att jag älskar den här. :)

[ Ska bokmärka. :D ]

Jättevackert, säger jag än en gång. ;)

/Freya
2006-08-23

    Imagine
Vilken underbar text, man kan inte annat än älska när man läser den! Bra skrivet och grattis till redsval!!
2006-08-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så himla fin:) Grattis till redaktionens val, helrätt val av dem:)
2006-08-12

    Mahogny
Jättesöt!
2006-08-12

  JML
Perfekt.
2006-08-12

  JML
Det är så fint. Den första kärleken är så mjuk.

Kanske det går att variera lite vid skorna så det inte blir tittar så många gånger... T.ex. Slår ner blicken eller blicken faller på...
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.