Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en

Hon ville tro att hon fanns
Att hon syntes

Att det hjärta som slog
Var sant

Att den blick som såg
Var menad för henne

Att

Hon var
Är
Blir

En kvinna

En att alltid

Minnas





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish