Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your Dark Reflection

Your dark reflection
is silent and serene,
over the eons
you honed it
to perfection,
it is ubiquitous
and adamant
as it stands
before me,
and I bow.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En högtidlig tyngd på bröstet. Jag hör evigheten ringa som en dov klocka. Jag känner slutgiltighet.
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP