Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTA-STROF 4 (tanka)

Stor oenighet.
Fingergymnastikplatta
eller varm sovplats?

Slav hämtar nybryggt kaffe.
Kisse återtar laptop.




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-07 06:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig Tanka om en katts förmåga att få sin vilja genom.
Hoppas att kaffet smakade gott.
2023-03-08

    Solbelyst
Tänk att dessa allt annat än fyrkantiga varelser söker upp varenda kvadratiska eller rektangelformade pryl och tar dem i besittning :)
2023-03-07

  Cugel
"Var snäll mot en hund och den tror du är gud.

Var snäll mot en katt och den tror sig vara gud"
2023-03-07

  Ninananonia VIP
:) hehe!

Älskar dessa kissar...
2023-03-07

  Sparvögat VIP
Precis som det ska vara
i katternas värld ~ de styr
med järntass…
Roande är orden!
2023-03-07

  Cikoria Blå VIP
Katten tänkte det kunde passa att pausa med en tanka, samt att tanka med lite kaffe.
(Nej, katten tänkte säkert enbart på sig själv, men det blev en trevlig tanka.)
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP