Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


De viktigaste minnena ska rymmas i en sång

De viktigaste minnena ska rymmas i en sång

Som berättar för de efterlevande hur allting var en gång

Är det vi som skapar mening eller skapar meningen oss?

Utan känsla av betydelse, är det värt att slåss?

Orden som förs vidare från en generation till nästa

I tonerna finns sanningsgömmor om så väl dig som om de flesta




Bunden vers (Rim) av Jenny78
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-07 10:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Älskar din dikt - och sjunger en sång ... tack!
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78