Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(hand i hand med ofullständighet o berömmelse?)


*Soul-sångaren*




Cyber marknads
världen.

Slog sönder en
sträng inuti honom

Nu klingar det ut så
trasigt mot världen

Och alla tycker det
låter så sorgsligt
underbart vackert

Medans han själv
gärna
skulle vilja byta ut

Trasigheten mot att
få vara helt hel igen


Men det låter
sig
ju inte göras

För framgångens
alla goda fördelars
skull

Till sist mixade han
ihop dem:framgång
-trasighet,helhet och
anonymitet


Tills det blev till en slags
blandning inuti kroppen

Av spruckna ihop
-limmade skärvor

Utan nån slags
riktig Helhet

Men hon älskade
honom trots det

Jasmine'n i hans liv

Och det var ju det
allra viktigaste

Mer
än all lysande framgång
i hela den uppskattande
världen.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-07 13:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja kaos är en god inspiratör… på det hela taget! Nöden är uppfinningarnas moder!
2023-03-08

    Lena Staaf VIP
Framgång har ibland ett alltför högt pris.
2023-03-07

  Kungskobran VIP
Framgång och karriär
ofta åt He .. bär
2023-03-07

  cilax VIP
bra denna
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP