Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet/Form


Allt/Inget Copyright Jesper Hessel

?Om allt en gång funnits eller inte funnits hur du nu vill ha det kommer det att finnas eller inte finnas igen annars hade det aldrig funnits eller inte funnits från början.

"Inget" är en tanke/form, tankar är döda.

Det borde vara Frihet/Form och INTE allt INGET.

Copyright Jesper Hessel.




Bunden vers av Jesper Hessel
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-03-07 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel