Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att släppa in kärleken


Kärlekens dörr

Dikt av Julia Engström

Vad är det som händer?
Varför är det stängt?
Jag vill känna.

Känna att jag lever.
Jag vill vara där det värker.

Finnas i värmen.
Mötas i mörkret.

Var inte rädd.

Du kommer in.
Du kommer in.

Det finns en dörr.
En dörr till kärleken.
Det är bara att öppna.




Prosa av Julia Engström VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-07 15:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vackert att alldrig släcka hoppats låga!
2023-03-10

  Minkki VIP
fint om modet som sviktar inför det stora, enkla, det första steget
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP