Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om självkänsla.


Värdefull

Dikt av Julia Engström

Jag känner
Jag finns
Jag lever
Jag andas
Alltså är jag värd något.
Jag känner
Jag finns
Jag lever
Jag andas
Alltså är jag värd något
Jag är, du är, vi är, värdefulla.




Bunden vers av Julia Engström VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-07 15:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den självkänslan går hand i hand med respekt för vem vi alla är
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP