Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte skrivit på ett tag

Jag har inte skrivit på ett tag, jag har inte känt mig inspirerad
kanske jag bara saknade ett mediokert scenario att romantisera
kanske jag bara saknade en medioker man att idolisera

det var någonting i mig jag behövde offra,
det är dags att sluta hoppas -
istapparna smälter ner på gatan
snödropparna tränger ut ur gräsmattan
och han är borta.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-07 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP