Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En talls klagan

Fader vind
du hämtar mina frön

men jag känner inte mina barns rop
i mullen


Brusade hon
där på innergården




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 263 gånger
Publicerad 2023-03-07 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer