Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26 februari 2023


Hafez månmål (översättning/tolkning)

Erkänn en sak.

Till alla du ser säger du:
”Älska mig.”

Du gör det självklart inte högt,
annars skulle någon ringa polisen.

Men tänk på saken,
på den kraften i oss
som vill förenas.

Varför inte bli den som lever
med en fullmåne i varje öga
som alltid brister ut

i vackert månmål

och i tystnaden säger
vad alla andra ögon
i världen behöver höra?




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-03-07 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP