Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om hur det är att leva med autism.


Autism

Av Julia Engström

Jaså du har autism?
Ja, jag glömmer ibland skogen för alla träden, jag får skylla min farsa på säden.

Jaså du har autism?
Ja, jag gillar inte sus o dus o kan vara en aning burdus.

Jaså du har autism?
Ja, jag är en jävel på att analysera o även på att prokastrinera.

Jaså du har autism?
Ja, jag är känslig som få även om det kanske inte alltid framstår som så.

Vi är många med autism här i världen. Som du kommer möta under upptäcktsfärden.

Ja, jag menar livet, men det kanske är givet?




Fri vers (Prosapoesi) av Julia Engström VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-03-07 20:37



Bookmark and Share


  Lyrik
Beskriver mig rätt bra, som Stisse sagt, fint skaldat och diktat!
2023-04-13

  Stisse
Fint skaldat om en egenskap som kan vara en tillgång i många lägen. Det är en spännande upptäcktsfärd som du skriver.
2023-03-12

  Koloristen
"jag får skylla min farsa på säden"

:)
2023-03-09

  Foohexa
leva med neurotyper är värre.

2023-03-09

    Julia Engström VIP
Kajan: tack för din fina kommentar!
2023-03-08

  Kajan VIP
Lättsamt om allvar. Gillar rytmen
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP