Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom aldrig mer hit igen

Slitit ut mitt hjärta och
krossat det mot
min badrumsspegel
Du kan ta mig nu
När du vill
Dörren är olåst
Jag har klätt av mig
mina underkläder
för att underlätta
Gå sen när du är klar
och kom aldrig mer
hit igen




Fri vers av Lilla vän
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-08 00:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Riktigt bra
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän