Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Missing Piece

Such vibrant shyness
begs a melody,
what else to make
a chord ring true?
To barren whyness,
what would be
the missing piece
but you?




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-08 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP